Popcorn - Misir Patlatma Makinasi Kiralama

    Facebook'ta Paylaş

popcorn - Misir patlatma makinasi kiralama

Misir patlatma araçlarimiz gaz ile ve elektrikle çalisan makinalar olup kiralama yaptiginiz adrese kendi nakliye firmamiz tarafindan getirilmektedir. Misircimiz kaliteli ve yüzde 99 firesiz patlamis misirlari belirtilen saatler içinde kiralanan süre müddetince yapmakta ve ziyaretçilerinize lezzetli bir organizasyon düzenlemektedir. Her türlü organizasyonunuzda misirci ortaminizi hareketlendirip lezzetli bir görsel show yaratacaktir.

Patlamis misir paketlerimiz ister sade isterseniz organizasyonlariniza özel hazirlanmis paketlerde olabilir. Bunun için bizim ile irtibata geçerek tambir bilgi edinin.

Örnegin ; firma logonuz , dogum günü yada sünnet organizasyonu ise kabiniz yada kese kagidinda resim yada logonuz bulunabilir.

Misir patlatma makinasi kiralama disinda teknik ekibimizden misir sunumu ve degisik reklamcilik faaliyetleri hakkinda tambir bilgi alabilirsiniz.

 

Gebze Popcorn - Misir Patlatma Makinasi Kiralama, Popcorn - Misir Patlatma Makinasi Kiralama, Gebze Popcorn - Misir Patlatma Makinasi, Gebze Popcorn - Misir Patlatma Makinasi, İzmit Popcorn - Misir Patlatma Makinasi, Darıca Popcorn - Misir Patlatma Makinasi, Kocaeli Popcorn - Misir Patlatma Makinasi, Kocaeli Popcorn - Misir Patlatma Makinasi Kiralama, Çayırova Popcorn - Misir Patlatma Makinasi Kiralama, Dilovası Popcorn - Misir Patlatma Makinasi, Pendik Popcorn - Misir Patlatma Makinasi Kiralama, Bayan Popcorn - Misir Patlatma Makinasi Kiralama, Ucuz Popcorn - Misir Patlatma Makinasi Kiralama, Popcorn - Misir Patlatma Makinasi Kiralama hizmetleri



ekİpman kiralama
* Palyaço * Havai Fişek
* Pamuk Şeker * Kamera
* Ses Sistemi * Fotoğraf
* Mehter Ekibi * Şerbetçi
* Gelin Arabası * Tatlıcı
* Macuncu * Tiffani Sandalye
* Popcorn * Yeni Çeri
* Palmiye Soba * Konfeti Mak.
* Masa * Balon Süsleme
* Sandalye * Host-Hostes

 

Pamuk Seker Arabasi

Özel indirim
>> 1750 TL 2500 TL