Gebze Organizasyon

Konfeti Makinasi Kiralama - Konfeti Show

Rezervasyonlarinizi ; tarihlerde sorun yasamamak için lütfen son güne birakmayiniz …
Facebook'ta Paylaş

Türkiye genelinde konfeti makinasi satisi ve kiralamasi hizmeti verdigimiz web sitemize hos geldiniz. Sitemiz üzerinden dügün , açilis , gösteri , spor , bayram , senlik ve her türlü etkinlikte konfeti makinasi hizmetimizden yararlanabilirsiniz.

KONFETI SATIN ALMAK YERINE KIRALAMA TERCIH EDIN.

Konfeti makinasini satin alma yerine daha uygun fiyattan kiralamayi seçerek hem maliyetlerden  , hem depolama ve yer isgal etmeden kurtulmus olacaksiniz. Konfeti yagmuru ile organizasyonlariniza hareketlilik kazandiracaksiniz. Konfeti makinalari alan ve yapilacak etkinlige göre 1 ile 3 arasinda konfeti makinasi ayni anda basinçla birlikte konfetileri dagitmaya baslayacaktir. Basinda duran elemanlarimiz hareketli ayaklari sayesinde konfetilerin dagilma alanini konfetileri saga ve sola çevirerek gelistirecek ve dagitacaktir.

konfeti makina   konfeti makinasi kiralama  kiralik konfeti makinasi

Konfeti ; Dügün , açilis , nikah dans pisti , gelin damat dansi , senlik , spor müsabakalari , mezuniyet törenleri , dogum günü partileri , sünnet dügün organizasyonu , balo vb. eglencelerde, spor karsilasmalarinda serpilen , küçük yuvarlak pul biçiminde kesilmis renkli kâgit parçalari dir. Elle atilmasinin zor olmasi , elle ve bireysel olarak yukariya kagit parçalarinin zor atilmasi konfeti makinalarinin ortaya çikmasina sebep olmustur. Konfeti makinalari bu küçük kagit parçalarini CO2 karbonmonoksit gazi basinci ile yaklasik hava durumuna bagli olarak 12 ile 15 metre yukariya firlatmaktadir.





Gebze Konfeti Makinasi Kiralama - Konfeti Show Hizmeti, Darıca Konfeti Makinasi Kiralama - Konfeti Show Hizmeti, Çayırova Konfeti Makinasi Kiralama - Konfeti Show Hizmeti, Dilovası Konfeti Makinasi Kiralama - Konfeti Show Hizmeti, Konfeti Makinasi Kiralama - Konfeti Show Hizmeti, Kocaeli Konfeti Makinasi Kiralama - Konfeti Show Hizmeti, Tuzla Konfeti Makinasi Kiralama - Konfeti Show Hizmeti, Pendik Konfeti Makinasi Kiralama - Konfeti Show Hizmeti, İzmit Konfeti Makinasi Kiralama - Konfeti Show Hizmeti, Körfez Konfeti Makinasi Kiralama - Konfeti Show Hizmeti, Konfeti Makinasi Kiralama - Konfeti Show Hizmeti Fiyatları, Ucuz Konfeti Makinasi Kiralama - Konfeti Show Hizmeti, Gebze Konfeti Makinasi Kiralama - Konfeti Show Hizmeti, okul Konfeti Makinasi Kiralama - Konfeti Show Hizmeti fiyatları, Bayan Konfeti Makinasi Kiralama - Konfeti Show Hizmeti
ekİpman kiralama
* Palyaço * Havai Fişek
* Pamuk Şeker * Kamera
* Ses Sistemi * Fotoğraf
* Mehter Ekibi * Şerbetçi
* Gelin Arabası * Tatlıcı
* Macuncu * Tiffani Sandalye
* Popcorn * Yeni Çeri
* Palmiye Soba * Konfeti Mak.
* Masa * Balon Süsleme
* Sandalye * Host-Hostes

 

Pamuk Seker Arabasi

Özel indirim
>> 1750 TL 2500 TL